Digitālā nedēļa Rēzeknes filiālē

No 2021. gada 22. līdz 26.marts

,

No 22. līdz 26. martam informatīvi izglītojošās kampaņas “Digitālā nedēļa 2021” Latvijā ietvaros LNerB Rēzeknes filiālbibliotēkā notiks Digitālā nedēļa “Latvijas Neredzīgo bibliotēkas digitālie resursi”.

Plakāts Digitālā nedēļa Rēzeknes filiālē

Izglītojošās kampaņas “Digitālā nedēļa 2021” laikā visā Latvijā notiks tiešsaistes pasākumi, diskusijas un citas aktivitātes, lai rosinātu Latvijas iedzīvotājus pilnveidot savas digitālās prasmes, kā arī aicinātu izmantot digitālās tehnoloģijas un pakalpojumus ikdienā. Iesaistoties sabiedrības digitalizācijas procesā, Rēzeknes filiālbibliotēka rīko Digitālo nedēļu “Latvijas Neredzīgo bibliotēkas digitālie resursi”. Šogad apmeklējumu laikā informēsim par digitālo audiogrāmatu lejupielādi, saņemot tās elektroniski, par LNerB “Digitālās bibliotēkas” izmantošanu, par izdevumiem vieglajā valodā un informatīvo kampaņu #Ēkultūra. Apmeklētāji tiks informēti arī par attālināto pasākumu ciklu “Kafijas pauze”, kas iesniegts nominācijai “Gada notikums Latvijas bibliotēkās 2020”.

Digitālās nedēļas laikā apmeklētāji saņems izdales materiālus, kas sagatavoti palielinātā drukā un Braila rakstā.

Zvani, piesaki savu apmeklējumu konkrētā laikā, nāc uz bibliotēku un saņem konsultāciju par Neredzīgo bibliotēkas digitālajiem resursiem! Izmanto tos jebkurā sev ērtā laikā un vietā!

Informāciju sagatavoja
Ināra Zeltiņa
Rēzeknes filiālbibliotēkas vadītāja


Līdzīgie raksti:

Seminārs “kas jāzina ikvienam par 2. tipa cukura diabētu”
BĒRNU ŽŪRIJAS 2023 NOSLĒGUMS
KAFIJAS PAUZE ar komponistu Zigmaru Liepiņu
LASĀM KOPĀ AR SUNI
Pa mīlestības līkločiem