OGRES REĢIONA BIBLIOTĒKU DARBINIEKU SEMINĀRS

2023. gada 30. novembrī

, ,

30. novembrī Ogres novada bibliotēku darbinieki viesojās Latvijas Neredzīgo bibliotēkā, lai iepazītos ar LNerB darbu, tās sniegtajiem pakalpojumiem, dotos ekskursijā gan uz Braila raksta nodaļu, kurā varēja iemācīties uzrakstīt savu vārdu Braila rakstā, gan uz Skaņu ierakstu studiju, kur varēja iejusties diktora lomā un ielasīt īpašu sveicienu mūsu bibliotēkas lasītājiem “Ceļā uz Ziemassvētkiem”. Ierakstu iespējams noklausīties 2023. gada novembra “Domas” numurā (Nr.11). Tāpat bibliotekāri apmeklēja Tifloloģijas sektoru, kur varēja iepazīties gan ar taktilajām, gan citām sajūtu spēlēm.

Dienas otrajā daļā bibliotekāriem bija iespēja aplūkot Jura Cibuļa ābeču kolekcijas izstādi “Pasaules tautu ābeces” un noklausīties viņa lekciju.

Noslēgumā LNerB darbinieki bija sagatavojuši muzikālu sveicienu.

Ogres Centrālās bibliotēkas direktores vietniece Aija Žilvinska par semināru:

“Visu savu kolēģu vārdā, vēlreiz sūtu vissirsnīgākos Paldies par (..) sarūpēto semināra programmu Ogres novada bibliotekāriem!!!

Gan mājupceļā, kad visiem vēl gribējās klusi pārdomāt dzirdēto, gan piektdien un sestdien vēl saņēmu paldies vārdus no semināra dalībniekiem.

Jūs visi bijāt no sirds centušies un dāvājāt mums emocionāli piesātinātu, pieredzi bagātinošu un vērtīgu dienu gan ļaujot “iekāpt otra kurpēs”, gan parādot savu darbu un atgādinot mums katram, cik daudz patiesībā mums ir dots un kāda vērtība ir drauga/kolēģa/tuva cilvēka plecam mums līdzās.”

Foto: Ieva Jēkabsone


Līdzīgie raksti:

Lasām kopā ar suni
Strazdulēnu skola. “Lieldienas gaidot”
Lielie lasīšanas svētki 2024
Seminārs “Kas jāzina ikvienam par 2. tipa cukura diabētu”
BĒRNU ŽŪRIJAS 2023 NOSLĒGUMS